Dit zijn de tuinmeubeltrends voor 2025!

Bij tuincentrum Rijmenants helpen we je graag aan de hipste tuin. We zijn er dan ook weer goed op tijd bij met de belangrijkste tuinmeubeltrends voor 2025.

Zachte kleuren: sereen en stijlvol

Zachte kleuren zoals crème kleur en zandkleur, zijn dé trend. Deze tinten brengen rust en harmonie in je tuin en sluiten perfect aan bij een natuurlijke omgeving.

Organische vormen: zacht en speels

Vergeet de strakke lijnen en kies voor ronde en organische vormen. Ronde tafels en ovale loungesets voegen een speelse en uitnodigende sfeer toe aan je tuin.

Minimalisme: tijdloos en chic

Minimalisme blijft een grote trend. Kies voor eenvoudige ontwerpen met neutrale kleuren. Deze meubels stralen rust en moderniteit uit en passen perfect bij een moderne tuin.

Retro en vintage: nostalgisch en gezellig

Retro en vintage stijlen komen helemaal terug. Rotan stoelen, metalen meubels en kleurrijke accessoires brengen een nostalgische charme in je tuin​​.

Transformeer je tuin

Met deze trends creëer je een buitenruimte die zowel stijlvol als functioneel is. Spring snel binnen bij Rijmenants en laat je inspireren. Of je nu gaat voor duurzame materialen, zachte kleuren, of een vintage look, er zijn volop mogelijkheden om je tuin te vernieuwen. En prachtig gevulde plantenperken horen daar natuurlijk ook bij. Maak van je tuin een plek waar je kunt ontspannen, entertainen en genieten. Onze collega’s van de tuinmeubelafdeling helpen je graag verder.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!